• وبلاگ : گام آخر...
  • يادداشت : كف و سوت دشمن براي اظهارات خاتمي!(كثافت كاري جديد)
  • نظرات : 1 خصوصي ، 30 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
       1   2      >
     

    با آژانس هزاره فاصله کوتاه شد

    ثبت رايگان آگهي خطوط موبايل صفر و کارکرده

    دائمي، اعتباري، پيام رسان

    همراه اول، تاليا و ايرانسل

    در سايت فاصله کوتاه همراه با امکانات و جستجوي پيشرفته، قابليت چاپ ليست خطهاي موجود به تفکيک کد و وضعيت سيم‌کارت، مناسب براي فروشندگان و خريداران خطوط تلفن همراه

    خريد و فروش گوشيهاي دست دوم تلفن همراه با نمايش تصاوير به صورت کامل

    فروشگاه فاصله کوتاه، لذت خريد اينترنتي را براي شما فراهم مي‌آورد

    + آزادي 
    دمش گرم كه حقيقت رو گفت.
    به مازيار:
    برادر من بازهم که داري مغالطه مي کني !
    شما دائم از قيمت مسکن صحبت مي کني .چرا از خودت نمي پرسي که چرا مسکن گران شده؟ چرا نزديک به 4 ميليون نفر متقاضي در طرح مسکن مهر وجود دارد ؟مگر غير از اين است که در دوران سازندگي و اصلاحات نياز کشور به ساخت مسکن به درستي پاسخ داده نشده و انبوه متقاضيان مسکن از دولت هاي قبلي به دولت کنوني ارث رسيده است .کمي انصاف داشته باش دولت در اين 2/5 سال چگونه مي تواند براي اين عده کثير که هر روز به تعدادشان افزوده مي شود مسکن تهيه کند ، کاري که دولت سردار قلابي سازندگي و سردار دروغين اصلاحات در مدت 16 سال از انجام آن عاجز ماندند.
    برادر من چگونه انتظار داري کشور رشد 10 درصدي داشته باشد در حالي که توليد سيمان و آهن وبنزين کشور محدود است ؟چرا محدود است؟چون وزير نفت خاتمي ساخت پالايشگاه بنزين را به صرفه نمي دانست؟ راست ميگفت چرا که اگر پالايشگاه مي ساختيم ديگر از منافعي که در معاملات خريد بنزين آنهم معاملات چند ميليارد دلاري به جيب مبارک خود ودوستان مشارکتي اش مثل نبوي ومحمدرضا خاتمي وغيره در شرکت پتروپارس واريز مي کردند خبري نبود ! معلومه آدمي مثل شما بايد هم از آن شير خر خورده (مهاجراني) حمايت کند که اين ملت را بي ناموس کرد و ارزشهاي انقلاب را به باد داد والان در خارج به عيش و نوش وخوشگذراني روزگار مي گذراند.
    از چاره جويي خاتمي در مورد بنزين صحبت کردي ، کدام چاره اخوي ؟
    مگر همين خاتمي نبود که مي خواست به يک باره قيمت بنزين را 800تومان بکنه؟ مگر همين طرح سهميه بندي را يادت رفته که دولت خاتمي فقط 3درصد اجرايي کرد ؟ بگو ببينم خاتمي در مورد گازسوز کردن خودرو ها چيکار تونست بکنه الا اينکه 8سال از بهترين وقت ساختن کشور رو به باد داد. در مورد سهميه بندي بنزين از مدير وبلاگ
    در خواست مي کنم چنانچه آمار درستي دارند در جواب ايشان بياورند ،دفعه بعدي خودم آمار درستش را در همين مطلب مي آورم والسلام

    + مازيار 
    به هادي :
    حرف من را تاييد ميکنيد بعد نتيجه ميگيريد با من مخالفيد !
    حرف ما هم همين است . احمدي نژاد برنامه توسعه پر شتابي را در پيش گرفت بدون اينکه به امکانات خود و محدوديتهاي کشور توجه کند . وسط راه نه سيماني داشت نه آهني نه چيز ديگري . نتيجه اش شد تورم فعلي . يک رييس جمهور چند اشتباه اين چنيني بايد بکند تا بي کفايتي اش ثابت شود ؟ يک اشتباه بس نيست ؟
    2 - از دولت خاتمي من هم دل خوشي ندارم . تنها نقطه مثبت کارنامه او را دوران وزارت مهاجراني و مسجد جامعي در وزارت ارشاد ميدانم .
    3 - در دوره خاتمي هر گاه دولت خواست در مورد بنزين چاره اي بينديشد فرياد وا مصيبتاي اصولگرايان برخواست . خودشان که روي کار آمدند با بنزين آن کردند که ميدانيد .( مصرف بنزين قبل و بعد از سهميه بندي تغييري نکرده است )
    4 - به بسته پيشنهادي بانک مرکزي براي کنترل نقدينگي اميدي نيست .آب از سر اقتصاد گذشته است ( در صد تورم در ايران با احتساب قيمت مسکن 70 درصد !( دومين در جهان پس از زيمباوه ) و بدون آن 20 در صد است (پنجمين در جهان ) ) . مبارک است .
    5 - به تورم سالهاي قبل اشاره کرده اي . در سال 72 نيز 50 درصد بود . اينها را احمدي نژاد بداند . همان سياستهاي رفسنجاني ( توسعه پر شتاب ) را در پيش گرفت و همان تورم کمر شکن ( کمر شکن تر ) را نتيجه گرفت . کسي که تاريخ را نخواند محکوم به تکرار آن است .

    + مازيار 
    پاسخ به مدير وبلاگ ( آقاي داوودي ):
    از يک طرف تورم افسار گسيخته را قبول داريد از طرف ديگر حرف داوودي راکه ميگويد افزايش نقدينگي به افزايش تورم نمي انجامد ؟


    + هادي 

    جواب به مازيار

    دوست عزيز صورت مسئله برايم کاملا روشن است ولي بايد درمورد مغلطه هاي که بکار بردي ذهن دوستان را روشنتر کنم

    1. بنا به گزارش مرکز پژوهش هاي مجلس اعتبارات عمراني در قانون بودجه سال 85 نسبت به سال 83 به ميزان 78 درصد رشد داشته است ، در حالي که عملکرد اعتبارات عمراني به ميزان 110درصد رشد داشته است. بررسي روند هاي بودجه اي نشان مي دهد که با افزايش درامدهاي نفتي تخصيص اعتبار به طرح ها افزايش مي يابدکه اين افزايش نيز عمدتا با هدف اشتغالزايي وکاهش تورم صورت مي گيرد ولي نکته مفقوده تورم دراينجاست که افزايش اعتبارات مذکور،افزايش تقاضاي نهاده هاي مورد نياز در طرح ها را در پي دارد وبه علت محدوديت ظرفيت توليد وواردات کشور، قيمت نهاده هاي مذکور افزايش يافته واين افزايش قيمت به ساير بخش هاي اقتصادي سرايت کرده وبه افزايش تورم منجر مي گردد. حالا آقاي مازيار علت عمده تورم برايت روشن شد ، اگر دولت گل وبلبل جناب خاتمي به جاي توسعه سياسي کمي به زير ساختهاي مهمي چون فولاد وسيمان و پالايشگاه بنزين وغيره توجه داشت وضع مملکت اين نبود در ضمن با روي کار آمدن دولت احمدي نژاد کار ساخت کارخانجات سيمان وفولادو غيره آغاز شده و انشالله بزودي شاهد بهره برداري از آنها خواهيم بود.
    2. برادر عزيز چرا سفسطه مي کني کدام نفت 120 دلاري محض اطلاع شما ودوستان طبق آخرين آمارهاي سازمان کشورهاي صادر کننده نفت(اوپک):ميانگين قيمت نفت ايران در سال 2008 تاکنون معادل 90 دلارو 35 سنت بوده است که در مقايسه با سال گذشته يعني 2007 حدود 38 دلار افزايش يافته است .
    3. واما در مورد نقدينگي لازم است بداني با اتخاذ سياست هاي کنترلي در دوره مديريت جديد بانک مرکزي و تلاش براي تقويت انظباط مالي ،درصد رشد نقدينگي مهار شده است و در پايان سال 86 به پايين ترين سطح خود از سال 84 تاکنون رسيده است براساس آمار اعلامي دايره پولي اداره بررسي ها و سياسيت هاي اقتصادي بانک مرکزي نرخ رشد نقدينگي در 12 ماهه منتهي به اسفند 86 به 9/33 درصد رسيد . لازم به ذکر است روندصعودي رشد نقدينگي از دوره محمد خاتمي يعني سال 83 آغاز شد که با رشد 4درصدي به 2/30 افزايش يافت و در سال 84 که نيمي از آن متعلق به دولت خاتمي است به 3/34 در صد رسيد . بنا به گفته آقاي طهماسب مظاهري نرخ رشد نقدينگي در اسفند سال 86 به 7/27 رسيد که محصول اجراي صحيح سياست هاي پولي در طول سال 86 بود
    4. واما حالا که شما به آمار روي آورده اي تورم2/35 درصدي در سال73 وتورم4/49 درصدي در سال74 وتورم 2/23 درصدي در سال 75 وتورم1/20 درصدي در سال78 را چگونه توجيه مي کني ؟ برادر عزيز بنده وزير اقتصادي دولت نهم نيستم ، شما هم لازم نيست آمار را از مطالب کارشناسان مخالف دولت کپي کني و براي ما دليل وبرهان بياوري .مسلما اگر ديکته اي نوشته شود اشتباهاتي خواهد داشت اگر اشتباهاتي رخ دهد بايد به مسولان تذکر داد .والسلام
    + مازيار 
    پاسخي به سردبير وبلاگ (افزايش نقدينگي )
    خب حالا خودتان بفرماييد با توجه به اين تورم افسار گسيخته نظر آقاي داوودي و آن چند نفر ديگر درست بوده است ؟

    پاسخ

    بله... مي‌دانيد بحث هزينه و فايده چيست؟
    + مازيار 
    پاسخي ديگر به مدير وبلاگ ( افزايش نقدينگي )
    برادر عزيز اقتصاد يک علم است . فلسفه که نيست که بگويي حقيقت از زبان نيچه يک چيز است ولي به نظر هايدگر چيز ديگري است . اصول دارد مسلمات دارد . اثر تورمي افزايش نقدينگي بر تورم جزو مسلمات اقتصاد است . کدام اقتصاد داني از ابتداي تاريخ ( نه در حال حاضر ) گفته است افزايش نقدينگي بر تورم اثري ندارد ؟

    پاسخ

    ما نمي‌گوئيم اقتصاددانان مي‌گويند. اگر يك طرفه نخواهيد به قاضي برويد و مرا به چيزي متهم نكنيد بايد به عنوان مثال از آقاي داوودي نام ببرم و چند نفر ديگر كه البته اسمشان يادم نيست
    + مازيار 
    منظورتان از "اين همه خراب " رسيدن به رشد اقتصادي شش در صد ( که در زمان خاتمي هم نرخ رشد همين قدر بود ) با در آمدي معادل سه برابر در آمد خاتمي است ؟ ( دولت در سه سال معادل 8 سال رياست جمهوري خاتمي در آمد نفتي داشته است )
    پاسخ

    شما فقط درآمد ها را مي‌بينيد. هزينه و فشارهاي اقتصادي دشمن در اين دو سال كه رهبري به عنوان يك فرد جامع در مملكت به آن اشاره كرد و خرابكاري‌هايي كه با آمدن دولت غير حزبي، ساختار بيمار و حزب زده و سياسي، اقتصاد ما براي زمين زدن احمدي نژاد از آن استفاده كرد. چيزي كه تلويحاً خودشان مي‌گفتند
    + مازيار 
    پاسخي به مدير وبلاگ ( سازمان مديريت و برنامه ريزي)
    دکتر مسعود نيلي ( معاون سابق سازمان در زمان جنگ و سالهاي پس از آن)
    دکتر طبيبيان ( عضو برنامه نويس برنامه هاي سوم و چهارم و کارمند سازمان از زمان شهيد بهشتي )
    دکتر فرهاد رهبر که ديگر نيازي به معرفي ندارد و به خاطر اعتراض به سياستهاي آقاي احمدي نژاد استعفا داد يا داده شد .
    هم شامل تعريف شما ميشوند ؟( به خصوص دکتر رهبر)
    پاسخ

    اتفاقاً طرز تفكر محدود اين آقايان باعث شده وضعيت بودجه ريزي اينهمه خراب باشد
    + مازيار 
    پاسخي به مدير وبلاگ در مورد سازمان مديريت:
    از سازمان مديريت جز شبحي بر جاي نمانده است. وظايف اين سازمان به استانداريها و از کانال آن به فرمانداريها تفويض شده است . از برکات بودجه يک صفحه اي آقاي احمدي نژاد است . آن بودجه (که البته چند صفحه بود !) تنها 39 تبصره داشت که عقل جن هم نميتوانست پي ببرد اين 120 ميليارد دلار چگونه طبق اين 39 تبصره خرج خواهد شد . خود نمايندگان مجلس با حاشيه هايي که برآن بودجه نوشتند تبصره ها را به 270 تبصره افزايش دادند . مدل جديدي از اداره مملکت بدون سازمان مديريت و برنامه ريزي .

    پاسخ

    با توجه به اينكه شما را نمي‌شناسم از چندحالت خارج نيستيد. يا آدمي بيسواد و بدون مطالعات سياسي تشريف داريد و يا مي خواهيد با بعضي اطلاعات غلط مخاطب را گمراه كنيدو يا از شيوه نخ نماي امروزي اصلاح طلبان يعني سانسور برخي از حقيقت براي كم رنگ كردن يا عكس جلوه دادن آن استفاده مي‌كنند. اين شيوه بودحه نويسي زير نظر معاونت و بر اساس برنامه ريزي اين معاونت رياست جمهوري بوده
    + مازيار 
    پاسخي ديگر به مدير وبلاگ:
    پايين آوردن دستوري نرخ بهره که عالم و آدم دولت را از آن تحذير دادند کسي برسر آقاي دکتر احمدي نژاد نکوبيد . تصميم خودشان بود و هست . شاهدش حرفهاي چند روز پيششان در جمع مردم همدان .
    2 - منظورتان را از اقتصاد داناني که به اثر تورمي بالا رفتن نقدينگي اعتقادي ندارند نفهميدم . مثل اين است که بگوييد رياضي داناني هستند که معتقدند حاصل 2+ 2 برابر 4 نيست .
    3 - کسي با سازندگي مناطق محروم مخالفتي ندارد اين کار يک ضرورت است . اثر آن هم افزايش سطح توليد ملي است . (به دليل توانمند شدن مناطق مختلف ) در تمام اين 20 سال پس از جنگ نيز اين کار بسته به در آمد دولت با شدت و ضعف اجرا ميشده است . اما کدام دولت اين چنين بهمن نقدينگي را بر سر اقتصاد کشور آوار کرده است .(اقدامي که ضررش به همان مردم مناطق محروم بيشتر از هر جاي ديگر خورده است )
    3 - به تورم جهاني و افزايش قيمت مواد مصرفي اشاره کرده ايد . کاملا درست است . اما فراموش کرده ايد اين تورم فقط همين اقلام را در بر گرفته است و قيمت اقلام غير مصرفي (خانه و زمين ) و خدمات در اين کشورها نه تنها افزايش نيافته که کاهش هم يافته است ( کاهش 10 الي 30 درصدي قيمت زمين و خانه در آمريکا گوياست ) اثر افزايش قيمت مواد خوراکي بر تورم اين کشورها نيز در حد چند در صد بيشتر نبوده است .

    پاسخ

    كم كردن سود تصميم خودش نبوده و ابتداً وظيفه برنامه‌ي چهارم است. اگر چنين فكر مي‌كنيد بايد بگويم دنيا خيلي بزرگتر از آن چيزي است كه شما در فكرتان وجود دارد و چنين اقتصادداناني وجود داد. بالا رفتن نقدينگي براي كارهاي زيربنائي است كه دولت هاي قبل يا ناقص انجام داده بودند يا اصلاً انجام نداده بودند كه صدها نمونه آن را مي توانيد از زوستائيا ن محروم بپرسيد. ما هم اعتقاد داريم اقتصاد ما بيمار است ولي اعتقاد نداريم احمدي‌نژاد مي‌خواهد و يا دارد خرابكاري مي‌كند. با توجه به اينكه در هر شهري با نخبگان ديدار دارد و كابينه‌اش از دانشگاهيان و معاون اولش يكي از اقتصاددانان قوي كشور است.
    + مازيار 
    پاسخي فراموش شده براي هادي :
    در پست قبلي يادم رفت به سازمان مديريت و برنامه ريزي اشاره اي کنم :
    اين سازمان (برنامه و بودجه سابق ) در زمان شاه پنج برنامه توسعه را تهيه کرد . کمترين حسن اين کار اين بود که کشور صاحب برنامه شد . وظيفه اصلي اين سازمان هم تصميم سازي بود نه تصميم گيري . که از عهده اش به خوبي بر ميامد .
    پس از انقلاب اين سازمان نقش فوق العاده اي در کشور ايفا کرده است. از جمله در اداره جنگ سازمان جنگ را با منابع کم و بحرانهاي متعدد و نيازهاي شديد در سطوح مختلف به خوبي اداره کرد . در سالهاي 65و 66 که اوج بحران و محاصره اقتصادي ايران بود گاهي قيمت نفت به 5 يا 6 دلار ميرسيد . در آ ن مقطع مديريت جنگ از شاهکارهاي سازمان برنامه و بودجه بوده است. در زمينه کاهش رشد جمعيت هشدارهاي سازمان به مسئولان کشور در زمينه لزوم متوقف کردن اين رشد باعث هوشياري و جلب توجه رييس جمهور و مسوولان وقت بود . حرفهايي که امروز در زمينه خصوصي سازي, آزاد سازي ,رونق بورس , تعامل با جهان و... گفته ميشود نخستين بار در سازمان برنامه و بودجه (مديريت و برنامه ريزي بعدي ) تئوريزه شده است .

    پاسخ

    همه مي‌دانند كه اين سازمان در واقع منحل نشده بلكه براي كارائي بيشتر جايگاه و نظارت بر آن تغيير كرده. براي انتقاد لازم هرچيزي كه دم دست بود را ...
    + مازيار 
    پاسخ به هادي :
    دوست بسيار عزيز مثل اين که صورت قضيه براي شما واضح نيست . اجازه دهيد توضيحاتي عرض کنم :
    1 - فرموده ايد بودجه عمراني از 5 هزار ميليارد تومان به 17 هزار ميليارد تومان رسيده است . واين را حسن دولت احمدي نژاد به شمار آورده ايد . نتيجه چنين ولخرجيهايي همين تورم افسار گسيخته موجود است .
    2 - هر يک دلار افزايش قيمت نفت به اعتقاد کارشناسان ميتواند 1 دهم درصد به رشد واقعي اقتصاد کشور بيفزايد . زماني که دولت احمدي نژاد روي کار آمد قيمت نفت 75 دلار و رشد اقتصاد کشور سالي 5/7 (پنج و هفت دهم درصد) بود الان قيمت نفت بشکه اي 120 دلار است . يعني رشد اقتصاد کشور در سال 86 بايد حدود 10 درصد ميبود
    در حالي که رشد اقتصاد ايران در سال 86 تنها 6/6 در صد بود . 35 درصد کمتر از حد مورد انتظار . به جاي آن که 4/5 در صد به رشد واقعي اقتصاد کشور افزوده شود 1/6 در صد رشد داشته ايم .
    3- احمدي نژاد اعلام کرد ميزان بهره بانکها کاهش يابد. رييس کل بانک مرکزي با اکراه رقم 14 در صد را پيشنهاد نمود . رييس جمهور اعلام کرد زياد است و خود رقم 12 درصد را پيشنهاد کرد . رييس بانک مرکزي با اکراهي بيشتر اين دستور را به بانکهاابلاغ کرد . نتيجه چنين رويکردي خالي شدن خزانه بانکها و مجبور شدن آنها به استقراض از بانک مرکزي بود . نتيجه واضح است .ميزان بدهي بانکها به بانک مرکزي در عرض دو سال 84 - 86 پنج برابر شد .(از حدود 400 ميليارد تومان به دو هزار ميليارد تومان در زمستان 86رسيد ) طي دو سال (از مرداد 84 تا مرداد 86 ) به اندازه 45 سال نقدينگي در کشور ايجاد شد (به گفته رييس کل فعلي بانک مرکزي آقاي مظاهري ) رييس جمهور ناراحت شد و آقاي شيباني را بر کنار کرد ! اما در نهايت قبول کرد در کشور گراني وجود دارد و کار دستهاي بيگانه نيست . ميزان تورم در زمستان 86 به 17 در صد رسيده بود . اثر دو هزار ميليارد تومان بدهي بانکها به بانک مرکزي را هم داريم مي بينيم . البته رييس جمهور چندي پيش در همدان گفت ميزان بهره را باز هم پايين تر خواهد آورد . مخالفين بايد از سر راه کنار بروند .
    4 - بانک پارسيان يک شرکت سهامي ثبت شده است . 30 در صد سهام آن متعلق به ايران خودرو 30 درصد بيمه تامين اجتماعي و بقيه متعلق به جاهاي ديگر است . رييس فعلي آن هم همان کسي است که رييس جمهور به او تهمت اختلاس زد و سپس او را به عضويت در همانشورايي که گفتم منصوب کرد ( آقاي شايسته )

    پاسخ

    شما و همفكرانتان از طرفي بعضي قوانين ناموزون برنامه چهارم را مثل پائين آمدن نرخ سود را بر سر احمدي نژاد مي‌كوبيد و از طرفي دستيابي مناطق محروم از امكانات را با خاطر بالا رفتن نقدينگي كه عده‌اي ديگر از اقتصاددانان اعتقادي بر اثر ان بر تورم ندارند، قبول نداريد بهتر نيست تكليفتان را با خودتان مشخص كنيد؟ ديگر حتي خيلي از مخالفان احمدي نژاد هم به اثر فشارهاي خارجي و تورم هاي جهاني اذعان دارند. تاكي مي‌خواهيم براي كوبيدن مخالف به هر چيزي دستاويز شويم؟
    جواب به مازيار :
    مازيار جون ميشه بگي متوسط زمان تکميل طرح هاي عظيم صنعتي مثل پتروشيمي و امثالهم در دولتهاي قبل چقدر بوده ودر دولت فعلي چقدر است ؟ شما به من بگو کدام اتوبان ظرف 2/5 سال ساخته ميشه که احمدي نژاد بسازه ، بعدشم اتوبان تبريز - زنجان و اتوبان زنجان -تهران رو کي ساخته غير از دولت احمدي نژاد . بازسازي سالانه200 هزار مسکن روستايي توسط دولت فعلي رو چي ميگي؟ دولت خاتمي در مدت8سال چقدر سرمايه خارجي جلب کرد ؟کمتر از ده ميليارد دلار . دولت احمدي نژاد در اين نزديک به سه سال چقدر سرمايه گذاري خارجي جلب کرده ؟بيش از 38 ميليارد دلار. اما واردات ميوه ، برادر من ، قيمت ميوه با وجود واردات از خارج اينقدر گرونه واي بروزي که ديگه ميوه وارد نشه ! بعدشم واردات ميوه اعلام جنگ با دلالان صنف ميوه وتره باره نه کشاورزان .اما در مورد چاپ پول اين هم از اون حرفاست ، من تا حالا چنين چيزي نشنيده ام ،فقط سال گذشته بعضي بانک ها خودسرانه و عمدا براي افزايش نرخ تورم اقدام به چاپ وانتشار چک پول کردند که اونهم از بي عرضه گي رئيس بانک مرکزي وقت(شيباني)بود که ايشان از گماشته هاي خاتمي بودکه احمدي نژادفورا اورا جابجا کرد. زمان خاتمي بودجه عمراني کشور 5هزار ميليارد تومان بود ولي دولت احمدي نژاد اون رو به 17هزار ميليارد تومان رسونده . اما سازمان مديريت اگه بدرد ميخورد که وضع مملکت بعد از 45 سال (به قول خودت) اين نبود که فساد و رانت ورشوه تو تمامي ادارات رخنه کرده و مافياي اقتصادي چنان گردن کلفت شده که دستورات رئيس جمهور رو هم به حساب نمياره ،مطمئن باش رئيس جمهور بدون دليل کسي رو متهم به اختلاس نمي کنه در ضمن بانک پارسيان متعلق به يکي از احزاب فرصت طلبه که از هيچ کوششي براي ضربه زدن به دولت دريغ نمي کنه. والسلام

    پاسخ

    دستت دردنكنه... خسته نباشي
       1   2      >