از فید دنبال کنید

     | مصائب یک وبلاگ نویس |

مقدمه: اظهار نظر درباره اینکه وبلاگ نویسی در سپهر سیاسی و اجتماعی ایران چه جایگاهی دارد، کمی مشکل به نظر می‌رسد. این مطلب را باید در حالی گفت که به نظر می‌رسد هنوز درصد زیادی از مردم ایران با اینترنت رابطه‌ای ندارند و بیشتر کاربران اینترنت بیشتر مصرف کننده هستند تا تولید کنند. علاوه بر اینکه بیشتر وبلاگهای فارسی موجود معمولاً مطالبی بی‌ارزش برای ارائه دارند و تولیدکنندگان معمولاً به عنوان سرگرمی مدتی آنرا با مطالبی جذب کننده که اکثراً غیراخلاقی می‌باشد، به روز می‌کنند و بعد مانند هزاران صفحه دیگر در فضای مجازی رها می‌شود. از طرفی جبهه نیروهای ارزشی که تا مدت مدیدی خود را از فضای مجازی کنار کشیده بود و در نتیجه این عرصه در اختیار افراد ضد انقلاب و اصلاح(افساد) طلب بود. تا اینکه با ظهور چشمه‌هایی در فعالیت‌های نیروهای ارزشی در سطح بالای جامعه مثل دولت نهم، به نظر رسید که فضای وبلاگ نویسی و سایت‌های ارزشی رونق خوبی گرفت و باید گفت الآن با جبهه نبرد حق علیه باطل که بیشتر نمایان شده، وظیفه علاقه‌مندان به ارزش‌ها و دین سنگینتر شده و نباید دوباره با تنها گذاشتن حق در این عرصه، باعث رشد و میدان‌دار شدن ضدارزش‌ها شوند. عرصه‌ای که دیگر نمی‌توان تاثیر گذاری آن را حداقل در میان تاثیر در افکار به خصوص جوانان انکار کرد. وظیفه‌ای که با کمی داشتن احساس مسئولیت در برابر دین و توانایی کار با رایانه بر گردن همه بچه مسلمانی می‌آید. فکر بکنید با درج یک حدیث و سخن نیک و جستجویی در یک موتور جستجو و بالا آمدن آن مطلب و راهنمایی احتمالی یا حداقل به زور (منظورم هنرمندیه) یک فرد بیرون از دایره معرفت به اندازه چند ثانیه حداقل چه ثوابی می‌کنید. حتی اگر یک درصد هم نسبت صفحات ارزشمند نسبت به صفحات ضدارزشی در این جنگ نابرابر بیشتر شود، آیا شما این را خالی از فایده می‌دانید؟ اینکه بتوانید در چند خط ناقابل و با صرف مقدار کم و برنامه ریزی شده پول برای دفاع از حق در این عرصه ناجوانمردانه سیاست به خصوص از نوع کثیفش در احوال اصلاح(افساد) طلبان، کاری بکنید آیا مأجور نیستید؟ آیا یکی از عرصه‌هایی که می‌توان به جهانیان اسلام و حضرت حجت ارواحنا فداه را شناساند همین راه نیست؟ راهی که هزاران وهابی بی‌دین تمام تلاششان را صرف آن کرده‌اند و به آن دل بسته‌اند و البته که به نتایجی هم رسیده‌اند. به راحتی سایت شیعه نیوز(با همه انتقادهایی که داشتیم) فیلتر می‌شود و در برابر آن سنی‌نیوز با قدرت به کار خود ادامه می‌دهد؟!

ادامه دارد...

پی نوشتـ..................................................................................

همه در اعتراض به روند مدیریت ضد ارزشی بلاگفا شرکت کنید. هرچند کسی این کار را نمی‏کند و مرا هم به زور حذف وبلاگ از بلاگفا بیرون انداختند و فیلترم کردتد و من مجبور شدم، ولی هرکس می‏تواند در اعتراض تغییر میزبان بدهد.http://eteraz2blogfa.parsiblog.com

و باز هم لینکی از وبلاگ اپوزیسیون معروف و مشکوک(!) حسین درخشان:

اشپیگل:شانس احمدی‌نژاد برای بردن انتخابات آینده زیاد است، چون به مردمش می‌رسد (خواندن این گزارش من را به گریه انداخت. حتما بخوانیدش و برای دوستانتان هم بفرستیدش)


| 87/1/7 | نظر شما برای این مطلب () | مهدی سعیدی |


می‌گوئیم

دوست دارم در گام آخرم او را ببینم، در خون خود بغلتم و در راهت جان خویش را فدا کنم...

...منتخب‌ها...


جستجو در آنچه گذشت
جستجو در سایر
یاران فانی
رجا نیوز
چهره بگشا ای نور مطلق...
خاک (محمد آل حبیب)
کجائید ای شهیدان خدائی
آیه‏های عشق...
تکلیف الهی
کبوترانه
پیام دل
خبرنگار فارس (حامدطالبی)
حریم یاس
سخنان مهجور حضرت روح الله
کجایید ای شهیدان خدایی
فدایی سید علی
جامعه سیاسی
هیئت مجازی علی جان
رهسپاریم با ولایت تا شهادت
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد
راز و نیاز با خدا
یک استکان چائی داغ
پایگاه وبلاگ نویسان ارزشی
مهر و وفا (محمد حیدری)
صور اسرافیل
بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم ...
حامی
از الف (بچه بسیجی)
جاکفشی (یک بچه بسیجی هیئتی)
رفیق گام آخر (تلخند سیاسی)
بالی برای پرواز (محمد حیدری-2)
احمدی نژاد FANS
یوسف
متیوپات...یک... دانشجو
شهسوار دل
وبلاگ بسیج basij
بوریا
جلوه گاه دنیای آبی

اطلاع رسانی

به گوگل ریدرتان اضافه کنید

تبلیغات هیئت مجازی علی جان

طرح هجرت از بلاگفا

آگهی صلواتی می‌پذیریم

نسخه گام آخر در ورد پرس

          442978بازدید
^بالا^