سفارش تبلیغ
صبا ویژن
   
 

از فید دنبال کنید

     | میزگرد نهضت آموضش وبلاگ نویسی |

مقدمه: همیشه به یاد مرگ بودن چون باعث صفای باطن و ظاهری شاد می‌شود + بعد از هر مطلب جدی مثل اینکه باب شده در این وبلاگ یک ذره نمک هم اضافه بشود + منتخب شدن وبلاگ و از خود خوشامدن و از خود متشکری فراوان + فروکش کردن تب و تاب نهضت آموضش (!) وبلاگ نویسی و دعوت نکردن از ما (!) + تشکر از آن یک نفری که نیامد و وبلاگ را ندید و آمار ما تا همان 499 تا باقی ماند = مطلبی که در پی می‌آید... __________________________________________________
( آنچه در پی می‌آید قسمت اول خلاصه میزگرد برگزاری، پیرامون وبلاگ نویسی و تجربه‌هاست که سعی کردیم فقط در آن به مطلب مهم عنوان شده در میزگرد بپردازیم)

مجری: با توجه به اهمیت وبلاگ نویسی در جامعه امروزی بخصوص فضای نت بر آن شدیم با دعوت از دو تن از دست اندرکاران امور، مباحثی را پیرامون وبلاگ مطرح و به بحث بگذاریم. میهمانان ما آقایان دانشجو (دارای تجربه وبلاگ نویسی و فعال در این زمینه) و آقای دانشکنار ( متخصص آبیاری گیاهان دریائی). خب ابتدا به عنوان اولین سوال بفرمائید که به نظر شما ابتدا لوازم مورد نیاز برای وبلاگ نویسی چه چیزهایی هستند؟

دانشجو: بـ....

دانشکنار:خب اول من می‌گم، شما باید حداقل یک کامپیوتر داشته باشی که مدل نفتی نباشه و یا حداقل گازسوزش کرده باشی. دوم یک مودم. سیستم عاملتم باید روپا باشه. بعد از همه اینها باس اینترنت باز حرفه‌ای باشه. این نمیشه که هرکی احساس کرد ویتامین احساس مسئولیتش زیاد شد پاشه بیاد اینترنت و بره یه کارایی بکنه. اینترنت برا آدمای لارجه. بعله، داشتم می‌گفتم باید بره تو یک میزبان مفتکی درست و حسابی که آزادی داشته باشی هرچی می‌خوای بنویسی و عکس بذاری و هی سه چهار نفر نباشن وبلاگها رو بخونن و حذف کنن و اخطار بدن. بعدشم اگه سوال بعدی رو بپرسی می‌گم.

دانشجو: بله، اول هرکار که به نام خدا. دوم اینکه هدف فرد باید مشخص باشه و البته در جامعه امروزی و به طور کلی همیشه انسان‌ها باید رو به کمال گام بردارند. پس این فاکتور مهمیه. سوم اینکه همانطور که اشاره شد آشنایی به اینترنت هم لازمه، البته به نظر می‌رسه برای فرار از زواید اینترنتی باید قبل از آن یا از اهل فن سوال پرسید یا با یک جستجوی ساده در میزبان‌های مختلف راه خود را ساده کرد و نیاز به گردش در تمام سایت‌ها و برخورد با نامطلوب‌ها نیست. سوم با توجه به هدف، صبر و کسب تجربه است. 


توضیح: به جون خودم میزمون گرد بود و این عکسه تزئینیه!
___________________________________________________________________

مجری: خب آیا باید یک هدف خاصی را دنبال کرد؟ و یا چه هدفی به نظر شما مناسب هست؟

دانشکنار: نه آقا جان! این قرتی بازی‌ها چیه؟ هدف فقط حال و صفاست. فوقش هم اسکل کردن ملت. هی یه چیزهایی می‌نویسی و یک عکس‌هایی می‌زنی که خودت هم سر در نمی‌آری بعد هم که کسی تو رو نمی‌بینه، فکر می‌کنه آدم حسابی هستی. تو هم کلی به بقیه می‌خندی و حال می‌کنی. بعد هم یه وبلاگ دیگه می‌زنی و دوباره. خیلی هم باکلاس باشی یه مدت خودت خسته می‌شی خداحافظی می‌کنی می‌ری.

دانشجو: خب ببینید زندگی بدون هدف معنا نداره. در فضای مجازی هم امروزه یک نوع زندگی تعریف میشه. به قول آقا باید حال کرد. گذشته از جذبه‌های خود وبلاگ نویسی اینکه یک جای یادداشت داشته باشی برای خودت مثل یک خبرنگار، توجه به مخاطبان بسیاری که خواهید داشت و انتشار مطالب ارزشمند باعث یک حال جالبی خواهد شد. اما اگر هدف همین باشه، همانطور که گفتند با پائین آمدن بازدیدهاشما در اهداف شکست خوردید و ادامه معنا نداره. به هر نظر، باید گفت از هرچیز که بگذری نباید هدفی انخاب کرد که در برابر عمری که برای وبلاگتان می‌گذارید، ناچیز باشد. در کل بهترین هدف را باید از روی دست بهترین افراد تقلب کرد.

مجری:ممنون. یک مقداری بریم سراغ جزئیات؛ موضوعات وبلاگ چگونه باشد؟

دانشکنار: ببین داداش! تو اینترنت یا باید اینکاره باشی یا کامپیوترت رو بفروشی، بری همون بزهایی که فروخته بودی، اومدی کامپیوتر گرفتی، رو بخری و بری تو صحرا بچرونی. هر چی می‌خوای بذاری بذار. اما مهمتر از همه این موضوع هاست: عشقی که چندتا عکس بازیگر از نوع هندی و هالیودی بهتره بعد هم ضرت و ضرت فیلتر شکن جدید. دیگه نون به نرخ روز خوری، یعنی هرچی باب میشه. اگه یانگوم باب میشه، خب یانگوم؛ اگه گرونی گوجه فرنگیه، خب همون دیگه. و ... [غیر قابل انتشار!]

دانشجو: البته بهتره همینجا اشاره بکنیم نظرات متفاوت است و بستگی دارد به نگاه شما که این آیا یک دفترچه شخصی است یا یک مکان برای اطلاعات. اما محدود نکردن خود به یک موضوع هم باعث تقویت سایر ابعاد اجتماعی فرد میشه، هم مخاطب‌های مختلفی پیدا می‌کنید و می‌توانید هدف خود را در نگاه‌های مختلف برای قشرهای مختلف پیاده کنید. البته از این زاویه هم باید نگاه کرد که فرد می‌تواند با توجه با نیازهای کنونی و توان خودش یک موضوع را انتخاب بکند و به طور تخصصی به آن بپردازد و باعث رشد و کمال موضوع بشود.

(در قسمت بعد سوالاتی مطرح و به صورت ریزتر به این موضوع پرداخته شده)


| 86/6/27 | نظر شما برای این مطلب () | مهدی سعیدی |


می‌گوئیم

دوست دارم در گام آخرم او را ببینم، در خون خود بغلتم و در راهت جان خویش را فدا کنم...

...منتخب‌ها...


جستجو در آنچه گذشت
جستجو در سایر
یاران فانی
رجا نیوز
چهره بگشا ای نور مطلق...
خاک (محمد آل حبیب)
کجائید ای شهیدان خدائی
آیه‏های عشق...
تکلیف الهی
کبوترانه
پیام دل
خبرنگار فارس (حامدطالبی)
حریم یاس
سخنان مهجور حضرت روح الله
کجایید ای شهیدان خدایی
فدایی سید علی
جامعه سیاسی
هیئت مجازی علی جان
رهسپاریم با ولایت تا شهادت
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد
راز و نیاز با خدا
یک استکان چائی داغ
پایگاه وبلاگ نویسان ارزشی
مهر و وفا (محمد حیدری)
صور اسرافیل
بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم ...
حامی
از الف (بچه بسیجی)
جاکفشی (یک بچه بسیجی هیئتی)
رفیق گام آخر (تلخند سیاسی)
بالی برای پرواز (محمد حیدری-2)
احمدی نژاد FANS
یوسف
متیوپات...یک... دانشجو
شهسوار دل
وبلاگ بسیج basij
بوریا
جلوه گاه دنیای آبی

اطلاع رسانی

به گوگل ریدرتان اضافه کنید

تبلیغات هیئت مجازی علی جان

طرح هجرت از بلاگفا

آگهی صلواتی می‌پذیریم

نسخه گام آخر در ورد پرس

          441053بازدید
^بالا^